Till alla barn och ungdomar

Här på bloggen Instruktionsfilm ser du korta filmer om roliga, intressanta och lärorika program som finns på nätet. Filmerna visar hur du ska komma igång och använda dig av programmen och som du sedan kan använda när du arbetar med något intressant i skolan. Du kanske även hittar något program som intresserar dig så pass mycket att du vill använda dig av det när du kommer hem. Du kan antingen starta igång filmen direkt genom att trycka på play-knappen eller så får du klicka på länken som tar dig vidare till filmen.

Efter varje film finns det  en länk till det program som filmen handlar om. Där kan du skapa dig ett eget konto eller om ni hellre vill göra ett gemensamt konto i klassen. Kom ihåg att hitta på ett bra användarnamn och ett klurigt lösenord som du måste komma ihåg 🙂

Under varje film står det vem som har gjort filmen. Du klickar på namnet, som är en länk, och då kommer du till den sida där det finns mer information om upphovsmannen (han eller hon som har gjort filmen). För du vet väl om att du alltid måste hänvisa till den person som du har lånat en bild, en film eller något annat verk ifrån. Det är en skyldighet som du och jag och alla andra har när vi lånar av någon som är snäll och vill dela med sig.

Lycka till!

Hälsningar från Marie

PS. Hör gärna av dig om filmer som du vill ha med här på bloggen eller något annat som du vill tycka till om. DS.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: